Koop hier de woonboot van Jeroen Pauw!

Lange tijd was alleen op de redactie van Pauw & Witteman bekend dat Jeroen Pauw een serieuze relatie heeft met de veertien jaar jongere Margot. Nu ze gaan samenwonen is het geheim echter toch uitgelekt. De VARA-presentator heeft na vele jaren zelfs zijn woonboot te koop gezet. Is hier sprake van echte liefde of geld tekort? Klik hier om de boot te bekijken.

Het lijkt er op dat Jeroen Pauw nu eindelijk de vrouw heeft gevondenmet wie hij oud wil worden, want de presentator kocht de laatste jarenniet eerder een huis samen met een vriendin. Margot is blijkbaar geenbevlieging.

Jeroen en Margot hebben samen een appartement in Amsterdam-Westgekocht. Opmerkelijk is dat het voor driekwart op naam staat vanMargot, en slechts voor een vierde op de naam van Jeroen. Heeft Jeroendit bewust gedaan, zodat hij er sneller onderuit kan? Jeroen staat nietvoor niets bekend om zijn kortstondige relaties. Of was Jeroens geld op?

Wij zijn er van overtuigd dat het komt door tekort aan geld, wantJeroens geliefde woonboot in Loenen aan de Vecht staat te koop!

Het is dus over met het vrijgezellenbestaan van Jeroen. Geen gezellige avondjes met vrienden,op het dek, onder het genot van een drankje, geen one-night-stands meer met bekende dames. Margot heeft haar Jeroen al aardig onder de duim!

Kijk op http://www.mooieboottekoop.nl/ om zijn schuitje te bekijken.