×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koninklijk gezin aangekomen in Buenos Aires

8.06.2018 -

Het koninklijk gezin is vrijdagochtend aangekomen in Buenos Aires in verband met het overlijden van Inés Zorreguieta, het zusje van koningin Máxima. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun kinderen Amalia, Alexia en Ariane landden om 5.28 uur (10.28 uur Nederlandse tijd) op luchthaven Ezeiza, melden Argentijnse media.


Op beelden van de zender Todo Noticias is te zien hoe even later een konvooi auto's onder politiebegeleiding het vliegveld verlaat. Hoogstwaarschijnlijk zat het gezin in één van deze auto's.

De Rijksvoorlichtingsdienst maakte donderdagavond bekend dat Willem-Alexander en Máxima met hun dochters naar Argentinië zouden afreizen voor de uitvaart van Inés. De begrafenis vindt dit weekeinde in besloten kring plaats.

Inés Zorreguieta (33), de peettante van prinses Ariane, werd donderdag dood gevonden in de slaapkamer van haar appartement.