Placeholder

Komt Estelle ooit los van Badr?

Afgelopen najaar meldden Estelle Cruijff en Badr Hari dat ze uit elkaar waren. Kennelijk kwamen ze daarna toch weer bij elkaar, want nu zeggen ze opnieuw dat hun relatie voorbij is. Insiders vragen zich af of Estelle ooit wel écht los kan komen van haar veroordeelde vechtsportkampioen.

Volgens hun eigen verklaring zijn Badr Hari en Estelle Cruijff onlangs gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat hun relatie echt voorbij is. Het is niet de eerste keer dat de twee uit elkaar gaan. Dat gebeurde al in november, toen ongeveer dezelfde redenen werden aangevoerd. Daarna werden ze toch weer samen gezien – zelfs nog door Weekend op de dag na de breuk – en kennelijk kregen ze officieel weer een relatie.

Inmiddels is duidelijk dat de geschiedenis met Badr Estelle veel gekost heeft. Zo is aar relatie met sommige vrienden en familieleden onder druk komen te staan en is ze enorm afgevallen. Voor Estelle breekt zowel privé als zakelijk een moeilijke tijd aan, waarin zij het vertrouwen bij diegenen die in haar teleurgesteld zijn geraakt, zal proberen te herstellen. Ook zal blijken of zij daadwerkelijk helemaal los kan komen van Hari.

Lees het hele verhaal deze week in Weekend