Koefnoen gaat door tot in 2015

De makers van Koefnoen plakken er nog twee seizoenen aan vast. Dit zijn Owen Schumacher en Paul Groot overeengekomen met de AVRO, maakte de omroep vrijdag bekend.

'Al tien jaar maken wij het programma Koefnoen. De omroep biedt ons alle vrijheid om te maken wat we willen, en met wie we dat willen. Het programma heeft een format dat nergens knelt: we kunnen het per seizoen een beetje aanpassen en opfrissen. En de actualiteit verveelt nooit, dus het is een voorrecht en een groot plezier om de komende twee jaar weer nieuwe afleveringen te mogen maken', laten Schumacher en Groot weten.

'Na tien jaar is het programma nog erg populair bij het publiek'', zegt mediadirecteur Remco van van Leen van fusieomroep AVROTROS. ''Wat mij betreft is Koefnoen een unieke combinatie van inhoud en humor.'

Later dit jaar begint de dertiende reeks van het satirische weekoverzicht met actuele sketches, imitaties en parodieën. Schumacher en Groot worden ook komend seizoen weer omringd door vertrouwde gezichten als Plien en Bianca, Jeremy Baker, Martine Sandifort, Sanne Wallis de Vries, Frans van Deursen en Marjan Luif.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen