×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Knop om bij ‘aantrekkelijke teddybeer’ Brace

26.02.2018 -

Brace wil voor eens en altijd afrekenen met de overtollige kilo's. De zanger, die meedoet aan het SBS6-programma Vet Fit, heeft een knop omgezet.


'Als ik zo was doorgegaan, zou ik straks een vader zijn die niks kan', zegt Brace in een ochtendkrant. 'Ik wil kunnen voetballen met mijn zoontje als hij daar de leeftijd voor heeft'.

Brace schrok zich een hoedje toen hij in het kader van Vet Fit hoorde dat zijn hart elf jaar ouder is dan hijzelf: 'Ik ben 31, maar mijn hartleeftijd is 42. Daar schrok ik enorm van'. Hoewel de zanger wist dat hij 'niet heel erg gezond bezig was' en graag een paar kilo kwijt wil, omschrijft Brace zichzelf als 'een sexy jongen': 'Als ik in de spiegel kijk, ben ik echt tevreden met wat ik zie: een aantrekkelijke sexy teddybeer waar vrouwen terecht naar kijken'.

Mensen die op social media grapten over het ontblote bovenlijf van Brace, dat in Expeditie Robinson te zien was, zijn volgens de zanger 'gewoon jaloers': 'Ze zijn waarschijnlijk zelf heel erg onaantrekkelijk'.

Of Brace al is afgevallen, weet hij niet: 'Het voelt wel zo. Maar ik weet het niet zeker, want ik weeg mezelf niet. Dat ga ik de komende weken tijdens het programma ook niet doen. Ik wil pas aan het einde van dit traject weten hoe het met me gesteld is'. De zanger staat tijdens weegmomenten voor het programma dan ook in een bijzondere pose op de weegschaal: 'Dan stop ik mijn vingers in mijn oren en houd ik mijn ogen dicht'.