×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kleine Huis Op De Prairie-ster overleden

Kleine Huis Op De Prairie-ster overleden
15.11.2018 -

Katherine MacGregor, het meest bekend van haar rol als Harriet Oleson in de Amerikaanse televisieserie Little House On The Prairie, is dinsdag op 93-jarige leeftijd overleden.


Katherine MacGregor speelde de rol van roddeltante Harriet in alle negen seizoenen van de serie die van 1974 tot 1983 te zien was. In Nederland werd de serie als Het Kleine Huis op de Prairie uitgezonden door de EO, later werd het historische drama rond de familie Ingalls bij SBS6 herhaald.

MacGregor stond naast haar televisiewerk ook in theaters op Broadway in New York. Little House On The Prairie was haar laatste tv-rol. Eerder was ze te zien in gastrollen in andere series, zoals in Love of Life, Mannix, Ironside en All in the Family.