Kledingcrisis voor Tim Hofman: ‘De helft is kwijt’

Tim Hofman mist een deel van zijn outfit voor het Gouden Televizier-Ring Gala komende donderdag. De presentator laat op Instagram weten dat de helft van zijn pak niet is bezorgd.

“Komende donderdag is dus het Televizier Gala en ik heb VOOR HET EERST in de geschiedenis van mijn bestaan tijdig een outfit besteld (kwam helemaal vanuit buitenland en alles)”, schrijft de presentator bij een foto van een grote doos waarin een zwart pakketje ligt.

Alleen is maar de helft van de outfit geleverd, vervolgt Hofman. “Waardoor ik alleen een overhemd en schoenen heb (en de andere helft is kwijt).” Vervolgens deelt de presentator een foto van iemand die een overhemd, jasje en alleen een onderbroek draagt. “Ik donderdag”, schrijft hij daarbij.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt donderdag plaats in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hofman maakt kans op de Televizier-Ster Presentator. Zijn programma BOOS maakt kans op de Televizier-Ster Impact, de prijs voor een programma dat het afgelopen jaar iets heeft losgemaakt in de Nederlandse samenleving. Die laatste prijs wordt voor het eerst uitgereikt bij het gala.