Placeholder

Klaasje blij dat K3-zoektocht erop zit

De Nederlandse Klaasje Meijer is blij dat de K3-finale erop zit. De nieuwe blonde K3-zangeres die Josje Huisman zal opvolgen in het meidentrio slaakte na afloop van de finale van K3 zoekt K3 een zucht van verlichting.

''Een gekkenhuis, ik ben vooral opgelucht dat het nu voorbij is. Er gaat van alles door me heen, ik besef me dat mijn leven nu compleet gaat veranderen'', aldus de Amsterdamse student Klassiek Conservatorium.

Domineesdochter Klaasje (20) kan de keuze van het publiek en de jury alleen maar waarderen en is blij met de Vlaamse Hanne Verbruggen en Marthe de Pilleceyn als nieuwe collega's. ''Het publiek heeft gekozen en dat is het allerbelangrijkste. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst'', zegt Klaasje.

Die gelukkige winnaressen vormen de nieuwe K3 en zongen aan het einde van de finale de single 10.000 luchtballonnen in de vernieuwde iconische regenboogjurkjes. Meteen na afloop werd het trio bestormd door de pers en gaven ze rond middernacht nog een persconferentie.

Hun leven zal drastisch veranderen. Zaterdag hebben ze al een fotoshoot. Ook gaat de nieuwe K3 een cd inzingen. Over twee weken beginnen de nieuwe meisjes van K3 aan een tournee door Vlaanderen en Nederland. Tijdens de tour nemen Karen, Kristel en Josje afscheid en stellen ze het nieuwe K3 voor.