×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kit Harington kan niet wachten tot de grote dag

15.06.2018 -

Kit Harington en Rose Leslie trouwen 23 juni op Lickleyhead Castle in Aberdeenshire in Schotland. Harington kan niet wachten tot de grote dag. 'Ik ben ontzettend opgetogen over mijn aanstaande huwelijk', vertelde hij. In datzelfde interview bekende Harington dat hij een emotioneel wrak is door het laatste seizoen van de hitserie Game Of Thrones.


'Ik ben niet iemand die heel gemakkelijk huilt, maar nu blijf ik maar huilen. We hebben allemaal negen, bijna tien jaar samen doorgebracht, en het laatste afscheid is meer dan een knuffel,' zei hij.

De acteur heeft de producers van de serie gevraagd om bij de opnames rekening te houden met zijn huwelijk zodat collega-acteurs de ceremonie kunnen bijwonen. 'Het is toch ook een beetje hun schuld dit huwelijk.' Harington en Leslie kennen elkaar van Game Of Thrones.