×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kirsten Dunst bevallen van een zoon

8.05.2018 -

De Amerikaanse actrice Kirsten Dunst en haar verloofde Jesse Plemons zijn ouders geworden. Dunst (36) is afgelopen weekend bevallen van een gezonde zoon en moeder en zoon maken het goed, melden bronnen aan het showbizztijdschrift People. Een naam kon het blad nog niet geven.


De actrice zelf en haar woordvoerder hebben de komst van de baby nog niet bevestigd. Dunst, onder meer bekend van films als Marie-Antoinette en Spider-Man, heeft de zwangerschap een half jaar geheim kunnen houden. Pas in januari van dit jaar werd bekend dat ze zwanger was.

Dunst en Plemons zijn sinds 2016 een stel. De vlam sloeg over toen de twee een jaar eerder beiden een rol hadden in een aflevering van de serie Fargo, die in Nederland te zien is op Netflix.