Kinderen Angelina mogen haar films niet zien

Angelina Jolie kwam er onlangs achter dat ze wel heel veel films heeft gemaakt, waarvan ze liever heeft dat haar kinderen ze niet zien. "Daarom is het zo leuk dat mijn nieuwe film genaamd Maleficent uitkomt. De kinderen vinden het heel spannend", vertelt de actrice aan Daily Mail over de film die de kinderen dus wel mogen gaan bekijken.

"Ze vonden het geweldig om tijdens de opnames op de set te zijn", vervolgt Jolie. In de film is ook een rolletje weggelegd voor Vivienne, de dochter van Angelina en Brad Pitt. "Het was geweldig", aldus Angie over de samenwerking met haar kleine meisje. "Ik heb haar gevraagd voor de film omdat alle andere kindjes van haar leeftijd bang voor me waren omdat ik er toch heel angstaanjagend uit zie in de film."

Angelina was behoorlijk onder de indruk van de 5-jarige Vivienne. "We hebben het een paar keer geoefend en ik was echt heel erg verbaasd over hoe goed ze het deed." Ondanks dit willen zij en Brad liever niet dat hun kinderen ook in het acteervak terechtkomen. "Geen van ons wil dat, maar voor deze film kon ik geen ander kindje van 4 of 5 jaar oud vragen. Ze zouden echt bang voor me zijn geweest."