Kinderbescherming onderzoekt Will Smith

Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith zitten in een lastige situatie. De kinderbescherming is namelijk een onderzoek gestart naar hun dochter Willow (13), zo weet RadarOnline.

Het onderzoek is het gevolg van een foto van het meisje waarop ze op bed ligt met de 20-jarige acteur Moises Arias. "Het onderzoek is vorige week gestart en wordt heel serieus genomen door de kinderbescherming", vertelt een insider aan de website. Will en zijn vrouw zouden hun volledige medewerking verlenen aan het onderzoek. "Ze zijn er natuurlijk niet blij mee, maar ze begrijpen het wel."

De bron laat weten dat er ook gesprekken worden gevoerd met Willow. "En ze willen ook praten met de jongen op de foto", vervolgt de ingewijde die ook zegt dat het onderzoek zeker een maand in beslag zal nemen.

Moises deelde de foto met hem en Willow via social media. Daar kwam onmiddellijk kritiek op. Later verwijderde hij de foto. Op het plaatje is duidelijk te zien dat de dochter van Will Smith kleren aanheeft, Moises zit met ontbloot bovenlijf op bed, of hij wel een broek aanheeft is niet te zien. Jada reageerde al eens op de foto door te zeggen dat het totaal niet 'seksueel getint' is. Volgens haar waren de media het die dat ervan maakte.