×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kind Harry en Meghan wordt zevende in lijn van troonopvolging

Kind Harry en Meghan wordt zevende in lijn van troonopvolging
15.10.2018 -

Het eerste kindje van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan wordt zevende in lijn van de Britse troonopvolging. Hij of zij volgt achter opa prins Charles, oom prins William en zijn kinderen en vader Harry op de lijst van mogelijke opvolgers van koningin Elizabeth.


De hertog en hertogin van Sussex maakten maandag bekend dat ze een kind verwachten. In een verklaring van Kensington Palace staat dat de aanstaande ouders 'verheugd' zijn met het nieuws. Ook bedanken ze het publiek voor alle steun en waardering die ze sinds hun bruiloft in mei hebben gekregen.

De zoon of dochter van Harry en Meghan wordt koningin Elizabeths achtste achterkleinkind en het vierde kleinkind van prins Charles. De baby wordt in de lente van 2019 verwacht.