Kimberley Klaver verrast met babyshower

Kimberley Klaver is aan het aftellen: in augustus is ze uitgerekend van haar eerste kindje. Afgelopen weekend werd de actrice en presentatrice door haar vriendinnen verrast met een babyshower. Op Instagram toont ze een aantal kiekjes van de meer dan geslaagde dag.

‘Ik wilde absoluut geen hysterisch blauw gedoe, luiertaarten of ooievaars en dus werd het een ‘jungle shower’ met (ook alcoholvrij) bier, wijn, bites en vooral veel dierbaren die hun ‘inner beast’ weer mochten loslaten’, schrijft ze bij de serie foto’s. ‘Wij verwachten begin augustus een leeuwtje dus die kleine was ook helemaal op zijn plek in deze jungle.’

Kimberley vertelt in het bericht dat ze erg overdonderd is door de liefde en aandacht. ‘En vooral heel erg dankbaar voor deze dierbare, bijzondere mensen in mijn leven. They got my back. Zij kennen mij door en door. En ze zijn er altijd voor mij’, aldus Kimberley. Ze kan daarom niet wachten om haar baby voor te stellen aan ‘deze heerlijke beestenbende’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat ben ik ongelooflijk verrast met mijn Babyshower door mijn lieve vriendinnen.😃💙🙈Ik wilde absoluut geen hysterisch blauw gedoe, luiertaarten of ooievaars en dus werd het een “jungle shower” met (ook alcoholvrij) bier, wijn, bites en vooral veel dierbaren die hun “inner beast” weer mochten loslaten💥😁🦊 Wij verwachten begin augustus een leeuwtje dus die kleine was ook helemaal op zijn plek in deze jungle.🦁😎 Ik had echt geen idee en ben overdonderd door alle liefde en aandacht.❤️En vooral heel erg dankbaar voor deze dierbare, bijzondere mensen in mijn leven.🙏❤️They got my back. Zij kennen mij door en door. En ze zijn er altijd voor mij.✨Kan niet wachten om onze baby voor te stellen aan deze heerlijke beestenbende.😎🐒🦋 SWIPE➡️💥 Thanks @sahrissalingg en ook @mqlangereis voor de geweldige organisatie.🏆💛En die luiertaart is je vergeven Saar( want awesome;)❤️ #babyshower #hardekern #junglefever #welpje🦁 #vrienden #family #liefde 💙💙💙

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

Afgelopen zomer vond Kimberley het liefdesgeluk bij ondernemer Michel van den Bergh en in februari mocht Weekend onthullen dat de twee in augustus hun eerste kindje verwachten.