×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kimberley Klaver mag zoontje eindelijk mee naar huis nemen!

Kimberley Klaver mag zoontje eindelijk mee naar huis nemen!
12.07.2019 -

Fantastisch nieuws voor Kimberley Klaver en haar vriend Michel. De twee mochten vandaag hun zoontje Julius mee naar huis nemen!


Op Instagram maakt Kimberley het goede nieuws wereldkundig. ‘Eindelijk mochten we je mee naar huis nemen. Julius Laurens Alexander, lief eigenwijs strijdertje van ons’, begint ze het bericht. ‘Wat heb je het goed gedaan en wat laat je veel wilskracht, karakter en overtuiging zien. Nu al zo trots op jou. Stromen over van liefde, echt. Welcome home baby Julie.’

Op 1 juli beviel Kimberley van Julius, een maand voordat ze uitgerekend zou zijn. ‘Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen’, liet de actrice destijds weten. Het ventje had echter wel wat extra ondersteuning nodig, en dus ging hij na zijn geboorte de couveuse in.

Kimberley en Michel zijn sinds vorige zomer samen, maar kennen elkaar al ruim 15 jaar. Begin februari maakte de twee bekend dat ze een kindje verwachten.