Kim-Lian wilde altijd al beroemd worden

Kim-Lian van der Meij wilde als kind al dolgraag beroemd worden. "Veel verder en dieper denk je nog niet na als je jong bent, het was het enige doel in mijn leven", vertelt de Show Vandaag-presentatrice aan Veronica Magazine.

"Inmiddels denk ik: ik wil goed worden in wat ik doe. Ik heb nooit iets anders willen doen dan dit", vervolgt de brunette. Op haar zesde deed ze al mee aan de Mini-playbackshow en inmiddels is ze 33 jaar. "In die tussentijd zijn er ook heus dingen niet gelukt. Maar na elke teleurstelling werd ik alleen maar nog meer eager om het de volgende keer beter te doen."

Naast een drukke baan heeft Van der Meij ook een druk gezinsleven. Samen met haar partner Daniël heeft ze drie kinderen. "Zelf ben ik opgegroeid in een groot gezellig gezin, ik wist dat ik dat zelf ook wilde", vertelt ze. Of het gezin zo compleet is, weet Kim-Lian nog niet zeker. "Zeg nooit nooit, maar ik denk niet dat ons gezin nog groter wordt. Het is de grootste taak in mijn leven om de kinderen vrolijk te maken en goed op te voeden, en dat gaat nu net."

Kim-Lian is net aan de slag bij haar nieuwe werkgever SBS6. Ze presenteert Show Vandaag en binnenkort ook Sterren Springen. En dat is misschien nog niet alles. "Er zou zomaar een spelshow tussen kunnen zitten, misschien wel acteren… Het wordt een mooie tijd", besluit ze.