×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian weg uit Parijs na roofoverval

3.10.2016 -

Kim Kardashian heeft maandag Parijs verlaten nadat zij in de nacht van zondag op maandag werd overvallen. Volgens People is de realityster per privévliegtuig vertrokken uit de Franse hoofdstad. Zij vloog vanaf vliegveld Le Bourget, de derde luchthaven van Parijs.


Volgens bronnen bij de politie zouden de vijf overvallers juwelen ter waarde van 10 miljoen dollar buit hebben gemaakt. De mannen drongen haar luxe huis binnen en sloten Kardashian op in de badkamer. Kim verbleef in een huis in de buurt van de Eglise de la Madeleine, in het centrum van de stad.

De realityster raakte niet gewond. De gewapende mannen kwamen de woning binnen door zich voor te doen als politieagenten. Haar echtgenoot Kanye West brak een optreden in New York direct af toen het nieuws bekend werd.

Kardashian was in Parijs voor de lokale Fashion Week, samen met haar zus, moeder en halfzus.