×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian voor het eerst sinds beroving actief op social media

1.11.2016 -

Kim Kardashian is weer actief op Facebook, meldt Us Weekly. De Amerikaanse tv-ster had sinds haar beroving begin oktober in Parijs, niets meer gepubliceerd op haar profiel.


Maandag plaatste de 36-jarige tv-ster drie berichten waaronder een foto van haarzelf en een link naar een oude video van een Halloweenviering met haar familie. 'Ontspannen', schreef Kardashian als begeleidende tekst bij de foto.

Ook besloot de Keeping Up With The Kardashians-ster haar app van een update te voorzien. Ze deelde een verhaal geschreven door haar persoonlijke assistent, Steph Sheppard, over Halloween.

Sinds Kardashian op 3 oktober in Parijs werd beroofd in haar appartement door vijf gemaskerde mannen, was ze opvallend stil op sociale media. Volgens bronnen was de beroving met vuurwapen erg traumatisch voor Kardashian. 'Het gaat niet zo goed met haar', aldus een ingewijde. Zo zou Kardashian slaapproblemen hebben en bang zijn het huis te verlaten.