×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian terug in Parijs na beroving

22.06.2018 -

Voor het eerst sinds de brute overval in oktober 2016, is Kim Kardashian terug in Parijs. Samen met haar man Kanye West, zusje Kylie Jenner en haar vriend Travis Scott bezocht ze de mannen modeshow van Louis Vuitton. Opvallend was dat Kim het ditmaal rustig hield qua juwelen: ze droeg slechts een simpele gouden trouwring.


Tijdens haar vorige bezoek aan de lichtstad drongen overvallers haar hotel binnen en werd de realityster onder schot gehouden, terwijl er juwelen ter waarde van zo'n 8,5 miljoen euro buit werden gemaakt. Het traumatische incident deed Kim besluiten een poosje niet naar Frankrijk af te reizen, tot nu, meldt de Daily Mail.

Naast de 'KarJenner' zussen en hun mannen, waren ook Doutzen Kroes en Sunnery James, Naomi Campbell, Rihanna, Bella Hadid en Rita Ora bij de show aanwezig.