×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian sleept baan als advocaat binnen

Kim Kardashian sleept baan als advocaat binnen
18.04.2019 -

Ze is nog maar net begonnen aan haar rechtenstudie, maar Kim Kardashian heeft nu al een baan aangeboden gekregen. Zodra ze geslaagd is, mag Kim komen werken bij advocaat Robert Shapiro.


Shapiro is geen onbekende van de Kardashians. Hij werkte nauw samen met de wijlen vader van Kim, Robert Kardashian. De twee advocaten stonden O.J. Simpson bij in een moordzaak tegen hem. De voormalig American football-speler en acteur werd in 1995 vrijgesproken van de moord op zijn vrouw en een vriend.

Shapiro prijst Kim voor al het werk dat ze heeft gedaan zonder enige ervaring. ‘De mogelijkheden zijn eindeloos nu ze serieus met rechten bezig is.’ Hij denkt dat de realityster het moeilijk gaat krijgen en dat de kans op falen groot is, maar toch heeft Shapiro alle vertrouwen in haar. Dat meldt TMZ.

Kim Kardashian onthulde eerder deze maand in Vogue dat ze net als haar in 2003 overleden vader advocaat wil worden. De realityster maakt zich tegenwoordig hard voor Amerikaanse gevangenen en is daarom de boeken in gedoken. Vorig jaar lobbyde Kim met succes bij president Donald Trump voor de vrijlating van Alice Marie Johnson, die een levenslange gevangenisstraf uitzat voor haar niet-gewelddadige rol in een drugsnetwerk.