×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian neemt een tijdje vrij

18.10.2016 -

Kim Kardashian neemt een tijdje vrij, dat bevestigt haar assistente aan E-News!


Twee weken geleden werd Kardashian in haar appartement in Parijs beroofd van haar juwelen. De roof beheerste een week lang het nieuws. De tv-ster was na de beroving erg van slag en liet zich niet in het openbaar zien.

'Keeks neemt een tijdje vrij', schrijft assistent Steph Shep aan fans via de app, zo weet E-News! Kardashian heeft sinds het incident in Parijs ook geen nieuws meer gepost via haar applicatie of website.

Kardashian zou inmiddels professionele hulp hebben gezocht en in therapie zijn. 'Het gaat steeds beter met haar maar ze moet nog een lange weg gaan om te herstellen van de overval', aldus een ingewijde. Ze wordt daarbij volgens vrienden elke dag bijgestaan door haar man, rapper Kanye West.