×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian haalt uit naar Tyson Beckford

1.08.2018 -

Kim Kardashian heeft op Twitter geïmpliceerd dat Tyson Beckford homo is. Dit deed ze nadat het 47-jarige model commentaar had gehad op de kledingkeuze van de 37-jarige realityster.


Eerder deze week verschenen er beelden van Kim op internet waarop ze te zien is in een blauwe legging en een weinig verhullend blauw topje. Via een post hierover van The Shade Room reageerde Tyson met: 'Sorry, ik vind het niets.' Maar daarna ging hij een stukje verder. 'Ze is niet echt. De arts heeft haar rechterheup verpest', waarmee hij suggereert dat Kardashian aan zich heeft laten sleutelen. Iets wat ze altijd heeft ontkend.

Kim was dan ook allerminst gecharmeerd van het commentaar en reageerde op dezelfde Instagrampagina met: 'meid, we weten allemaal waarom je het niets vindt' met daarachter emoji's van een theekopje en nagellak. Waarmee de vrouw van Kanye West op haar beurt suggereert dat Beckford homo is en haar daarom niet aantrekkelijk vindt.

De opmerking komt Kim op een hoop kritiek te staan. Veel volgers zijn boos dat ze homo heeft gebruikt als belediging. Overigens is Beckford hetero. In het verleden had hij relaties met onder anderen modellen Shanina Shaik, Alicia Hall en Imogen Thomas.