×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian deelt eerste foto van dochter

27.02.2018 -

Kim Kardashians jongste dochter heeft haar debuut gemaakt op social media. De realityster heeft op Instagram een foto gedeeld van het vijf weken oude meisje.


'Baby Chicago', schrijft Kim bij de foto waarop ze samen met haar jongste te zien is. Moeder en dochter zijn op de foto allebei voorzien van een filter met dierenoortjes en -neus. De baby dankt haar opmerkelijke naam aan de plaats waarin haar vader Kanye West is opgegroeid. Haar roepnaam is Chi.

 

Baby Chicago

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kim en Kanye maakten half januari bekend ouders te zijn geworden van hun derde kind. Chicago kwam ter wereld dankzij een draagmoeder. De realityster bedankte de vrouw uitgebreid nadat ze het babynieuws bekend had gemaakt: 'We zijn ongelooflijk dankbaar voor onze draagmoeder, die onze dromen waar heeft gemaakt en ons het grootste cadeau heeft gegeven dat je iemand kunt geven'.

Het stel kreeg eerder dochter North, die in het voorjaar 5 wordt, en zoon Saint van 2.