×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Khloé Kardashian twijfelt nog over relatie

26.04.2018 -

Volgens People Magazine blijft Khloé Kardashian voorlopig in Cleveland bij haar vriend Tristan Thompson, die vreemd zou zijn gegaan toen zij hoogzwanger was van hun pasgeboren dochtertje True.


Volgens bronnen zou de realityster zo snel mogelijk terug willen naar haar familie in Los Angeles, zodra True mag vliegen, maar het tijdschrift beweert dat de Kardashian-telg nu alleen maar 'rust en vrede' om zich heen wil hebben.

'Het gaat goed met haar, ze is dolgelukkig met haar dochter. Ze geniet enorm van deze tijd waarin ze een band opbouwt met True. Het hele gedoe met Tristan is naar de achtergrond verdreven, omdat True haar eerste prioriteit is. Natuurlijk komt dat wat er gebeurd is nog ter sprake, maar niet nu', aldus een bron.

'Khloé is zo sterk. Het is niet eerlijk dat ze wederom te maken heeft met een man die haar bedriegt, net als haar ex-man Lamar Odom, maar ze heeft genoeg kracht om hiermee om te gaan. Voor nu gaat alle focus uit naar haar dochter en is ze gelukkig met waar ze nu is', besluit de bron.