×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kevin Hart vergeven voor slippertje

20.09.2017 -

Eniko Parrish accepteert dat haar echtgenoot, Kevin Hart, ook wel eens fouten maakt. Ingewijden zeggen tegen E! News dat Parrish, die hoogzwanger is van haar eerste kind met Hart, de verontschuldigingen van de komiek en acteur heeft aanvaard.


De 38-jarige komiek zou een slippertje hebben begaan met een andere vrouw en er zouden beelden circuleren van het overspel. Hart werd afgeperst met het suggestieve beeldmateriaal en om de afperser buiten spel te zetten, biechtte hij zijn misstap via Instagram op. 

'Eniko weet wat er aan de hand is en dat Kevin niet perfect is', aldus de ingewijde. 'Ze heeft zijn excuses aanvaard en concentreert zich nu op haar zwangerschap en de toekomst', vervolgt de bron die eraan toevoegt dat ze geen plannen heeft om van Hart te scheiden. 'Ze gelooft dat Hart een goede echtgenoot is'.

Parrish maakt zich meer zorgen om de media-aandacht die is ontstaan nadat Hart via Instagram zijn misstap opbiechtte. 'Ze wordt erop aangesproken door mensen', zegt een spion. Kevin Hart en Eniko Parrish trouwden in 2016.