×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kevin Hart ontsnapt aan vliegtuigramp

4.05.2018 -

Kevin Hart is, naar eigen zeggen op Instagram, gered door 'een engel'. De komiek landde, samen met een aantal vrienden, op een vliegveld in Boston met zijn privéjet, toen het toestel een lekke band kreeg. 'God is Goed, en dat schrijf ik met een hoofdletter G!', aldus Kevin.


De komiek vervolgde: 'Vandaag heb ik voor het eerst een enge ervaring gehad wat betreft vliegen. Een van de banden van het vliegtuig ging lek en daardoor werd het landen een hele nare situatie. Het was echt doodeng! Gelukkig is er niemand gewond geraakt en heeft onze piloot iedereen perfect aan de grond weten te krijgen. Ik heb het gevoel dat God bij ons was tijdens deze vlucht!'.

'Ik geloof oprecht dat we een beschermengel bij ons hadden vandaag, waardoor we er zo goed vanaf gekomen zijn. Hoe dan ook, dit is wederom een bevestiging dat God goed is, evenals dat het leven goed is', sluit Hart zijn emotionele post af.