Kersttour René Shuman en Angel-Eye

Na het overweldigende succes van Elvis and more, waarbij maar liefst 7500 fans aanwezig waren, presenteren artiesten René Shuman & Angel-Eye een uniek Kerstfeest. In samenwerking met het supermarktketen Jan Linders.

Via de supermarkten van Jan Linders kan men sparen voor tickets voor het knallende Kerstspektakel Rockin’ around the Christmas tree. Als klap op de vuurpijl krijgt iedere bezoeker van de show ook nog een bijzonder en waardevol Kerstpakket!

Van 25 november tot en met 23 december (het volledige tourschema is te bekijken via de website: www.echtekerst.nl) verzorgen Shuman & Angel-Eye door het land spetterende Kerstshows. Een heerlijke avond met de meest swingende en romantische Kersthits, gebracht met de eigen touch van Mr. & Mrs. Rock ’n Roll.  De avondvullende show bestaat uit vele verrassingen en feel-good muziek, waarbij het publiek wordt meegenomen op een reis door de tijd en moeite zal hebben stil te blijven zitten. Nog niet eerder is er in Nederland zo’n grote Kersttour georganiseerd. De Kerst kan niet feestelijker beginnen!

De artiesten en producers René Shuman en Angel-Eye behoren tot één van de beste Rock ’n Roll acts van Nederland. René Shuman werd in 1986 landelijk bekend door Hennie Huisman’s Soundmixshow. Sinds enkele jaren vormt hij samen met producer en zangeres Angel-Eye een muzikaal duo, met hits als Don’t be cruel, Magic Ride en Suspicious Minds.