×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kensington: prinses Alexia stal ons hart

27.04.2018 -

Kensington kijkt met veel plezier terug op het optreden dat de band vrijdagmiddag gaf voor de koninklijke familie in Groningen. Ze waren vooral verrast dat de prinsessen zo enthousiast reageerden.


'Ik durfde ze eerst bijna niet aan te kijken. Ik wist niet of dat wel gepast was', zei gitarist Casper Starreveld tegen RTL Boulevard. 'Alexia stal ons hart. Ze was zo woord voor woord aan het meezingen. Het was voor ons een grote rush van drie minuten.'

Kensington speelde hun hit Do I Ever voor de jarige koning Willem-Alexander en zijn gezin. 'Ik heb prinses Ariane na afloop nog mijn plectrum gegeven. Hopelijk gaat ze nu ook gitaar spelen', aldus Casper.

De mannen hebben direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om het gezin ook uit te nodigen voor hun concert in de Amsterdam ArenA op 14 juli.