×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kenny Goss wist van escapades George Michael

9.05.2017 -

Toen George Michael in 2006 werd 'betrapt' toen hij stond te zoenen met een onbekende man waren zijn fans in shock, maar Kenny Goss haalde er zijn schouders over op. De ex-partner van de afgelopen jaar overleden Britse zanger doet in The Sun een boekje open over het liefdesleven van hem en George. 'We hadden een open relatie. Jaloers ben ik nooit geweest', aldus Goss.


'Ik heb vaak vragen gekregen over dat voorvalletje in 2006, maar voor ons was het de normaalste zaak van de wereld. We hadden een open relatie, niets bijzonders hoor. Het is best normaal onder homokoppels', aldus de Amerikaan. Goss vertelt verder dat zijn partner geregeld vertelde over de avontuurtjes die hij had beleefd. Hij geeft aan zelf ook met andere mannen te zijn geweest, maar dat George een stukje avontuurlijker was.

Kenny en George waren in totaal vijftien jaar samen. In 2011 ging het stel uit elkaar vanwege de verslavingsproblemen van Kenny. Een paar jaar na de breuk belandde George ook in een afkickkliniek. Goss hielp hem bij zijn herstel.