Kelly Osbourne aangeklaagd door haar vaders minnares

Kelly Osbourne heeft het te bont gemaakt met haar beledigende tweets over de minnares van haar vader. Michelle Pugh, tot voor kort de maîtresse van Ozzy Osbourne, spant een rechtszaak tegen zijn dochter Kelly aan.

Pugh baalt van de tweets die Kelly de wereld instuurde nadat de geheime affaire van haar vader op straat lag. In een daarvan maakte Kelly het mobiele telefoonnummer van de haarstyliste bekend, waarbij ze mensen opriep het nummer te bellen als ze behoefte hebben aan een goedkope kappersbeurt en seksuele handelingen, meldt TMZ op basis van de rechtbankstukken die Pugh indiende bij een rechtbank in Los Angeles.

Daarnaast beschuldigde Kelly de minnares van haar vader van manipulatie. ''Mijn vader is bijna zeventig. Ooit gehoord van ouderenmisbruik?'', twitterde ze. Pugh voelt zich daardoor aangevallen en weggezet als een del. Ze beschuldigt Kelly van laster. In de rechtbankstukken beweert ze verder dat haar relatie met Ozzy geen bevlieging was. Hun relatie hield stand van 2013 tot mei dit jaar. Pugh zegt emotioneel beschadigd te zijn door Kelly. De celebritystylist verloor bovendien naar eigen zeggen klanten.

Woensdag werd bekend dat Ozzy in therapie is om van zijn seksverslaving af te komen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen