Keith Bakker is vader geworden van 2 dochters

Keith Bakker maakt turbulente tijden mee. Twee weken geleden werd zijn voorarrest nog met 90 dagen verlengd vanwege het onderzoek naar de beschuldigingen over seksueel misbruik van zijn patiënten. Maar in het diepste geheim mocht de bekende TV-therapeut onlangs zijn cel in het Huis van Bewaring verlaten om bij de geboorte van zijn kinderen te zijn.

Keith’s partner Nana baarde twee gezonde dochters. De geboorte van de twee kinderen is tegenover Weekend bevestigd door familie en vrienden. ‘Keith was heel blij dat hij bij de geboorte kon zijn maar vindt het extra moeilijk dat hij daarna weer naar zijn cel terug moest. Hij wil niets liever dan voortdurend bij zijn vrouw en kinderen zijn nu,’ aldus een bron tegenover Weekend. Keith heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag vader zou worden. Maar omdat hij HIV heeft zag hij dat lange tijd als een onmogelijkheid. Dankzij een nieuwe techniek is dit echter toch mogelijk geworden.

De geboorte van de meisjes zou door Keith het gelukkigste moment van zijn leven zijn genoemd. Maar desondanks zal hij zich binnen afzienbare tijd voor de rechter moeten verantwoorden wegens de beschuldigingen tegen hem. Volgens het OM is er veel bewijs tegen Keith Bakker, tegen wie door negen vrouwen en meisjes aangifte is gedaan. Het merendeel van de aangeefsters beschuldigt Bakker ervan dat hij zijn handen niet kon thuishouden in de periode dat zij waren opgenomen in zijn privékliniek. De vrouwen werden vaak meegenomen naar het huis van Bakker, waar seksueel misbruik zou hebben plaatsgevonden.

Morgen in Weekend het hele verhaal over de bijzondere tweeling van Keith Bakker, zijn kortstondige vrijlating en de vrouw in zijn leven.