×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kech-ophef levert Boef vierde nummer 1-hit op

2.02.2018 -

Rapper Boef heeft met Antwoord, dat hij schreef naar aanleiding van de commotie over zijn omstreden kech-uitspraak, de toppositie in de Nederlandse Single Top 100 afgepikt van Bizzey. Die moet een stapje terug doen ten opzichte van vorige week. Boef scoort met Antwoord zijn vierde nummer 1-hit.


Het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike samen met Quintino en ook nog een ondersteund door Boef, Ali B, Ronnie Flex en I Am Aisha, solliciteert naar de eerste plaats van volgende week. Hun nieuwe track Slow Down is de hoogste nieuwkomer in de lijst van deze week. Ook de Amerikaanse rapper Drake stormde de top 10 binnen op nummer drie.

Op zeven tracks is Ronnie Flex in een of andere rol te horen. Hij is daarmee de artiest met de meeste tracks in de hitlijst. Van die zeven nummers staan er drie in de top tien. De Nederhoppers doen het sowieso goed. Boef is tweede met zes tracks in de lijst