×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katy Perry roept revolutie op tegen Trump terwijl ouders op hem stemden

9.11.2016 -

Katy Perry steekt het niet onder stoelen of banken dat ze het liefst Hillary Clinton in het Witte Huis had gezien de komende vier jaar. De superster voerde al maanden campagne voor de presidentskandidate, maar nu Donald Trump heeft gewonnen roept Katy iedereen op niet bij de pakken neer te gaan zitten. Terwijl haar ouders juist op de kersverse president stemden.


Dat vertelde Katy aan de achterban van de democratische presidentskandidate. Maar dat heeft geen invloed op haar relatie met haar ouders. 'We zullen nog steeds aan dezelfde tafel zitten met Thanksgiving. Dit is het moment om in gedachten te houden dat we allemaal van onze kinderen en ouders houden.'

Tijdens deze speech ging ze er nog vanuit dat Hillary er met de winst vandoor zou gaan. 'Ik vind het fijn om te weten dat mijn jonge nichtjes op gaan groeien in een wereld waarin de vrouw niets minder dan gelijk is aan de man.' Maar Hillary heeft niet gewonnen. 

Nu Donald Trump tot winnaar is uitgeroepen gaat de zangeres los op Twitter. Het begon met: 'De revolutie komt eraan', gevolgd door: 'Sta op' en 'macht aan het volk'. 'We zullen nooit zwijgen #lovetrumpshate', is de volgende tweet. Daarna roept ze al haar volgers op om vooral niet stil te gaan zitten. 'Huil niet. Kom in beweging. We zijn een land dat nooit door haat geleid zal worden.'