Katy Perry bleef twee weken in bed na breuk

Katy Perry verbleef twee weken aaneen in bed vechtend tegen een depressie na haar breuk met Russell Brand eind 2011. Dat onthult de 27-jarige zangeres in een interview met de Britse krant Sunday Times. Eerder maakte Katy al bekend zelfs suïcidale neigingen te hebben gehad in die periode.

 

De Roar-ster geeft in de publicatie toe dat ze geschokt was toen de Britse komiek aankondigde na veertien maanden een scheiding aan te vragen. ’Ik was volledig van de kaart. Ik heb denk ik twee weken in bed doorgebracht. Ik vocht tegen een depressie en dacht er zelfs over een eind aan mijn leven te maken. Het was bijzonder pijnlijk en ik heb er een flinke tik van gekregen’, aldus Katy.

Volgens de popster zijn de diepe, duistere gevoelens die ze overhield uit die tijd de inspiratie geweest voor een hoop liedjes op haar nieuwe album Prism. ’Ik wilde dit album eigenlijk Adult Reality noemen, het compleet tegenovergestelde van mijn vorige album, Teenage Dream. Ik ging van een roze wolk naar een heel diep gat. Ik werd door een keiharde realiteit ontwaakt uit een mooie droom.’

Het nieuwe album Prism komt vandaag uit in Nederland.