×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katy Perry bevestigt relatie met Orlando

25.04.2018 -

Katy Perry en Orlando Bloom zijn officieel weer een setje. Na maanden van speculaties heeft de Amerikaanse zangeres haar relatie met de Britse acteur bevestigd.


Katy is 'erg blij' met de acteur, vertelde ze in een interview met haar medejuryleden van American Idol, Lionel Richie en Luke Bryan. De drie werd gevraagd of ze ooit zouden daten met een deelnemer aan de talentenjacht. 'Nee, het spijt me', zei Katy lachend. 'Ik ben op dit moment heel gelukkig', gevolgd door een knipoog.

Katy en Orlando gingen een jaar geleden uit elkaar. Volgens insiders zouden ze de relatie niet kunnen combineren met hun drukke agenda's. In februari gingen geruchten dat de twee weer bij elkaar waren. Ze werden onder meer samen gespot in Tsjechië en op de Malediven, waarmee ze de geruchten van een eventuele verzoening aanwakkerden.