Katja Schuurman weg bij BNN

Katja Römer-Schuurman heeft een contract getekent bij Net 5. De actrice en presentatrice krijgt dit najaar haar eigen programma Return to sender. Daarnaast gaat zij een hoofdrol spelen in een nieuwe dramaserie.

De overstap van jongerenzender BNN naar vrouwenzender NET 5 is een logische keuze voor de loopbaan van Katja. Kleine meisjes worden immers groot. “Na zeven fantastische jaren verlaat ik BNN met een brok in mijn keel.Toch is het een goed moment om een volgende stap in mijn carrière tezetten, juist omdat het vuur tussen mij en BNN nog niet gedoofd is”,laat de sexy tv-vrouw weten. “Ik verheug me op deze nieuwe fase in mijnleven. Ik voel dat Net 5 een zender is waar ik me thuis zal voelen.”

Bij Net 5 zijn ze blij dat Katja hun zender komt versterken. “Ik kijk volvertrouwen uit naar de samenwerking met een van de meest vooraanstaandetv-persoonlijkheden van Nederland”, zegt programmaleider Karin deGroot.

Katja begon haar carrière bij de langstlopende Nederlandse soapGTST. Daarna presenteerde zij onder meer bij MTV en werd zij een van degezichten van de jongerenzender BNN.