×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja Schuurman en Thijs Römer samen op vakantie

26.01.2017 -

Ze mogen dan wel gescheiden zijn, maar Katja Schuurman en Thijs Römer vormen nog steeds een gezin met dochter samen. Gezinnetjes gaan samen op vakantie, dus doen de twee exen dat ook. Met z'n drieën verblijven ze in zonnig Los Angeles.


Katja deelt verschillende kiekjes van de vakantie. Twee keer staat ze samen met haar dochter op de kiek, waarbij ze onder andere de dab doet. De laatste foto die ze plaatste is van Thijs, die samen met de ezel uit Shrek op de foto is gegaan. 'Ik lach al jaren om de sprekende gelijkenis', schrijft de actrice bij de foto van haar voormalig echtgenoot. 

Thijs en Katja trouwden in 2006. Op 22 april 2010 werd dochtertje Sammie geboren, zij is nu dus 6 jaar oud. Het stel ging in 2015 uit elkaar, maar zijn overduidelijk nog steeds goede vrienden. 

Beiden hebben ze inmiddels een nieuwe relatie. Katja is samen met kok Freek en Thijs heeft Igone de Jongh aan de haak geslagen. Hun nieuwe partners lijken niet mee te zijn naar Los Angeles. 

 

Wat een goeie plek dat #venicebeach ! Zeker samen met muppet Sammie en @thijsromer

Een foto die is geplaatst door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Volgens mijn dochter is deze (soort van) #dab nog steeds heel cool

Een foto die is geplaatst door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

'We're like two brothers from another mother' zei #donkey #shrek Jaaa! Ik lach al jaren om de sprekende gelijkenis!

Een foto die is geplaatst door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op