Katja en Thijs zevende verbroken showbizzrelatie in een jaar tijd

De breuk in het huwelijk van Thijs Römer en Katja Schuurman staat niet op zich. De scheiding van het tweetal, waarover al maandenlang druk werd gespeculeerd, wordt voorafgegaan door een reeks van gebroken showbizzrelaties. Een overzicht van de zeven bekende koppels die Katja en Thijs het afgelopen jaar voorgingen.

 

Adam Curry en Micky Hoogendijk

Na weken van geruchten bevestigde Adam Curry eind januari dat hij niet langer samen is met Micky Hoogendijk. Curry was sinds 2012 getrouwd met de actrice. ''Micky en ik wonen niet meer samen en ik ben er vrij zeker van dat dat ook niet meer gaat gebeuren'', liet de vijftigjarige Adam weten aan zijn luisteraars.

 

Albert Verlinde en Onno Hoes

Showzbizzkenner Albert Verlinde en de Maastrichtse burgemeester Onno Hoes zetten in oktober 2014 een punt achter hun huwelijk. ''We hebben 22 geweldige jaren samen gehad'', verklaarden Albert en Onno. ''De laatste jaren is er zo veel veranderd in ons leven dat we langzaam maar zeker uit elkaar zijn gegroeid. We hebben allebei het gevoel dat we gelukkiger worden als we elkaar loslaten.''

 

Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo en Pieter van den Hoogenband beëindigden in september 2014 hun relatie, zo maakten ze via Twitter bekend. ''We hebben een bijzondere onderlinge band, die is gelukkig blijvend'', twitterde de olympisch kampioene. In januari 2013 liet Ranomi voor het eerst officieel weten dat ze een relatie had met de twaalf jaar oudere Van den Hoogenband.

 

Christina Curry en Elle Bandita

Christina Curry en zangeres Elle Bandita leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het EO-programma Op zoek naar God. Aan Shownieuws vertelde Christina eind september dat hun relatie in de zomer was gestrand en dat ze niet langer samenwoonden.

 

Touriya Haoud en Greg Vaughan

Het huwelijk van model Touriya Haoud en de Amerikaanse acteur Greg Vaughan strandde in april 2014. ''Na negen jaar samen en drie prachtige kinderen hebben we besloten om als vrienden uit elkaar te gaan'', schreven ze op Instagram. Vanwege de kinderen besloten ze bij elkaar in de buurt te blijven wonen.

 

Martijn en Amanda Krabbé

Aan het veelbesproken huwelijk van Martijn Krabbé en zijn vrouw Amanda kwam in maart vorig jaar een einde. De twee hadden al jarenlang een moeizaam huwelijk. ''Een hele grote, zo niet de grootste liefde uit mijn leven'', zo omschreef Martijn zijn ex-vrouw in de talkshow Linda's zomerweek.

 

Badr Hari en Estelle Cruijff

Badr Hari en Estelle Cruijff verbraken in maart 2014 hun relatie definitief. De afstand tussen de twee zou een van de oorzaken zijn van de breuk, liet het bekende koppel destijds weten. Ook de enorme aandacht van de media, de strafzaak tegen Badr en Estelle's echtscheiding zorgden ervoor dat er te weinig tijd en aandacht voor elkaar was. In november 2012 gingen de twee ook al uit elkaar.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen