×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja en Freek hebben uitnodigingen bruiloft verstuurd

Katja en Freek hebben uitnodigingen bruiloft verstuurd
7.05.2019 -

Katja Schuurman en haar vriend, chefkok Freek van Noortwijk, geven elkaar deze zomer het ja-woord. De uitnodigingen zijn inmiddels de deur uit.


Dat zegt de 44-jarige actrice en presentatrice dinsdag in een interview in het nieuwe nummer van het blad 100 Procent NL Magazine.

Schuurman, die een jurk heeft uitgekozen in het TLC-programma Say Yes To The Dress, heeft tot nu toe weinig prijsgegeven over de aankomende mooiste dag van haar leven. Maar ‘ik heb laatst alle uitnodigingen eruit gegooid’, meldt ze in het interview. ‘Dat was wel een essentieel onderdeel, haha. Deze zomer is het zover; het is nog lang niet allemaal geregeld.’ Verder gaat de actrice er niets over zeggen. ‘Het gaat gewoon heel mooi worden.’

Eerder stelde Katja dat zij en haar vriend elkaar in het voorjaar eeuwige trouw gaan beloven. Thijs Römer, de eerste echtgenoot van Schuurman, zal in ieder geval aanwezig zijn bij haar tweede ja-woord, vertelde hij eerder. De BN’ers scheidden in 2015 en hebben samen een dochter