Katie Price op haar 7e misbruikt

Katie Price is seksueel misbruikt toen ze zeven jaar oud was. "Ik was in het park en zat bij de bosjes. Ik kan het me nog heel goed herinneren en het gezicht van de man die het deed zie ik zo voor me", vertelt de brunette.

"Zoiets vergeet je nooit, echt niet", gaat ze verder tijdens een interview met radiostation Fubar. Katie vertelt dat de politie de zaak in behandeling heeft gehad, maar de dader is helaas nooit gepakt. Het model zegt dat haar moeder er behoorlijk kapot van was. "Maar we hebben het er eigenlijk nooit echt over gehad." Ze heeft ook geen hulp gekregen om dit voorval te verwerken. "Ik was jong en het was natuurlijk helemaal verkeerd, maar het gebeurde."

Katie vertelde eerder al eens dat ze verkracht is door een collega-celebrity, zijn identiteit onthullen wil ze niet. Hoewel ze al veel nare dingen heeft meegemaakt, is ze momenteel heel gelukkig. "Ik ben betast door mannen, verkracht en ik ben seksueel misbruikt toen ik jonger was. Maar het gaat goed met me, ik ben heel blij met mijn kinderen. Iedereen gaat hier anders mee om."