×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katie Price mag haar kinderen niet meer zien

Katie Price mag haar kinderen niet meer zien
10.06.2018 -

Peter Andre weigert zijn kinderen met Katie Price terug te geven aan het glamourmodel. De 45-jarige zanger is woest over het feestgedrag van zijn 40-jarige ex en om de opvoedkeuzes die zij maakt.


Peters zoon Junior (12) en dochter Princess (10) hebben de schoolvakantie doorgebracht bij de zanger. Toen Andre wind kreeg van de wilde nachten stappen van Katie met haar nieuwe 29-jarige vriend Kris Boyson, wilde hij zijn kinderen niet meer terugsturen naar hun moeder. "Pete heeft haar een duidelijke boodschap gegeven: als je je kinderen weer wilt zien moet je je leven op orde krijgen", onthult een ingewijde tegenover The Sun.

Ook is Peter furieus dat Katie hun kinderen alleen heeft gelaten met Kris terwijl ze pas net aan het daten zijn. "De druppel die de emmer deed overlopen was toen hij ontdekte dat hun moeders nieuwe vriend, die hij nooit heeft ontmoet, er in zijn eentje op uit was gestuurd om Princess en Junior op te halen. Hij wil niet dat die arme kinderen steeds worden voorgesteld aan een nieuwe man."

Terwijl Andre al een tijdje gelukkig getrouwd is, ligt het privéleven van Katie in duigen. Vorige maand kwam haar derde huwelijk ten einde. Het glamourmodel wees Kieran Hayler, met wie ze ook twee kinderen heeft, de deur omdat hij meerdere slippertjes heeft gemaakt. Price heeft ook nog een oudere zoon uit eerdere relatie met voetballer Dwight Yorke.