Katie Price en dochter ‘overvallen’

Katie Price heeft nog steeds veel last van de auto-overval in Zuid-Afrika vorig jaar. De Britse realityster heeft dan ook extreme maatregelen genomen om zichzelf voor te bereiden op het ergste.

Katie, voorheen bekend als glamourmodel Jordan, nam al een Duitse herder ter bescherming maar heeft nu zelfs een overval in scène gezet om de hond te trainen ter bescherming. De Daily Mirror plaatste zondag foto’s van de oefening.

De realityster had voor de ‘overval’ een heel team beveiligers opgetrommeld dat Katie en haar 12-jarige dochter aanviel. Op foto’s is te zien hoe zij in zwarte kleding met bivakmutsen op het 41-jarige model overmeesteren. Op een kiekje wordt een zichtbaar angstige Jordan van achter gegrepen.

Dochter Princess, die vorig jaar ook in de auto zat in Zuid-Afrika, leek erg geschrokken te zijn van het toneelstuk. Op een foto is te zien hoe ze wordt getroost door haar moeder. Princess hoeft zich overigens niet onveilig te voelen. Trouwe viervoeter Blade is volgens een ingewijde met vlag en wimpel geslaagd voor de test.

Jordan en onder anderen Princess en haar 14-jarige zoon Junior werden vorig jaar door een paar criminelen overvallen aan de kant van de weg. Met geweld, het model zou onder meer in haar gezicht geslagen zijn, en onder meer laptops, camera’s, sieraden en duizenden ponden werden gestolen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen