Katie Holmes eist meer alimentatie van Tom Cruise

Toen Katie Holmes en Tom Cruise hun moeilijke scheiding in 2012 rond hadden, kreeg de actrice 400,000 dollar aan alimentatie per jaar. Geruchten gaan dat Katie het niet hierbij laat en binnenkort meer geld van Tom gaat eisen.

Katie Holmes en Tom Cruise zijn in 2012, na een moeilijke scheiding, hun eigen weg op gegaan. De actrice krijgt zo'n 400,000 dollar alimentatie per jaar, maar dat zou volgens geruchten een hoger bedrag worden als het aan Katie ligt. Zo meldt RadarOnline.

Tom zou, volgens berichten van Life&Style, hun 9-jarige dochtertje Suri Cruise al meer dan twee jaar niet hebben gezien en Katie zou uit zijn naar meer geld. 'Ze is van plan te vragen dat het bedrag van 400,000 dollar dat ze jaarlijks onvangt aan alimentatie hoger wordt', laat een bron weten. 'Suri wordt ouder en heeft het geld nodig om heen en weer te reizen met Katie, maar ook voor haar dans-, schaats- en muziekles, nieuwe kleren en tutors.' De bron zegt ook dat de 9-jarige steeds meer financiële middelen nodig zal hebben naarmate ze ouder wordt. 'Katie wil er voor zorgen dat ze het geld krijgt dat ze nodig heeft.'

Tom beweert dat zijn werk hem weerhoudt om zijn dochter te zien. Hij spendeert zijn tijd veelal in Londen tewijl Katie en Suri in New York en Los Angeles wonen.