×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kate Middleton krijgt wassen beeld

29.12.2010 -

Kate Middleton zal straks als wassen beeld tussen wereldberoemde sterren als Lady Gaga en Rihanna staan. Het Londense Madame Tussauds gaat namelijk een wassen beeld van de verloofde van prins William maken.


‘We hebben altijd een nauwe band met het koningshuis gehad en iedereen, van prinses Diana tot Camilla, heeft meegewerkt’, vertelt een Madame Tussauds’ woordvoerder aan People magazine. Nu is het dus de beurt aan Kate, die straks ook te bewonderen is in de speciale royalty vleugel.

‘We zullen waarschijnlijk kort na de bruiloft een afspraak maken. Daarna duurt het nog vier maanden om het beeld af te maken’, vertelt een woordvoerder van het museum aan BBC. Kate zal de wassen evenbeelden van haar verloofde William en toekomstige zwager, prins Harry, vergezellen.