Kate kan nog voor ander ziekenhuis kiezen

Hoewel de hele wereldpers al een aantal dagen is neergestreken voor het St Mary's Hospital in Londen kan Kate ervoor kiezen om te bevallen in een ander ziekenhuis. Bronnen bevestigen aan The Telegraph dat de vrouw van prins William graag wil bevallen in St Mary's, maar er bestaat een mogelijkheid dat haar artsen haar aanraden om te kiezen voor het Royal Berkshire Hospital in Reading.

Dit kan gebeuren als ze op het moment van de weeën bij haar ouders thuis is en de bevalling heel snel gaat. Het Royal Berkshire Hospital, waar ze zelf overigens ook is geboren, ligt minder dan een half uurtje bij het huis van haar ouders vandaan.

Als dit inderdaad zou gebeuren dan brengt Kate haar eerste nacht door vlak naast andere net bevallen moeders. Het ziekenhuis heeft namelijk geen privévleugel waar ze gebruik van kan maken. Toch lijkt het erop dat alle journalisten en fotografen voor het St. Mary's zich geen zorgen hoeven te maken. "Het is mogelijk dat ze in het Royal Berkshire bevalt, maar dat zal alleen gebeuren in een extreme situatie", aldus een bron.