×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kasper van Kooten komt terug met eigen show Danspaleis Van Kooten

25.06.2018 -

Kasper van Kooten komt na de zomervakantie terug met zijn show Danspaleis Van Kooten. De show trekt het land in voor een select aantal evenementen, cluboptredens en festivals.


De acteur richtte in 2013 met het Tobacco Theater in Amsterdam Danspaleis Van Kooten op, met een knipoog naar het werk van zijn grootvader die in de jaren '50 op Scheveningen Palais de Danse leidde. Twee seizoenen lang brachten Kasper en zijn band danceclassics uit de 70's, 80's en 90's.

'Op het hoogtepunt stonden we in het Vondelpark Openluchttheater met onze zweetbandjes en beenwarmers voor een menigte van drieduizend man te spelen', zegt Kasper. Hij introduceert dit jaar ook een nieuwe variant: Danspaleis The Movies. Deze show draait om de best dansbare film- en tv-muziek, waarbij Kasper korte anekdotes over scènes, acteurs en popsterren vertelt. 'Old-school dansmuziek en goeie verhalen, dat is eigenlijk waar dit allemaal om draait', zegt Kasper.