Karin’s verdriet om overleden zus Inge

Terwijl Karin Bloemen midden in de voorbereidingen zat voor haar nieuwe show Witte Nar, overleed haar zus Inge. Het werk moest door, maar dat was lang niet altijd gemakkelijk. Gelukkig werd Karin gesteund door de wetenschap dat Inge het werk van haar zus geweldig vond.

"Verdriet is net zo groot in het leven als vreugde”, maakte Karin Bloemen duidelijk in RTL Late Night toen ze vertelde over het overlijden van haar zus Inge, terwijl zij zelf druk bezig was met de voorbereidingen van haar nieuwe show. "Ik heb heel erg veel verdriet gehad vorige week, maar ik heb ook de verantwoordelijkheid om mijn werk goed te doen. Mijn zus vond mijn vak super leuk dus die zou heel trots zijn geweest.”

De 53-jarige Karin ging dat ook zo goed door met haar werk. Toch was de eerste try-out best wel moeilijk. "Het voelde heel naar, maar daar hebben de mensen in de zaal geen boodschap aan. En ik heb twaalf tot vijftien man voor me werken, die moeten ook eten en huur betalen. Daar ben ik verantwoordelijk voor.

Ik moet het scheiden anders moet ik huilen en dan is het klaar. Je bent een ander persoon op die bühne.”