×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Karina in tranen tijdens jawoord aan Fedja

23.09.2015 -

Fedja van Huêt vindt het getrouwde leven niet anders voelen dan het ongehuwde bestaan. “Het voelt niet anders, maar het klopt wel”, vertelt de acteur, die deze zomer stiekem trouwde met Karina Smulders.


Wat wel even anders voelde, was Fedja’s trouwring. “Ik dacht eerst: ik doe ‘m niet om. Ik ben niet zo’n ringenman. Maar ik vind het eigenlijk wel erg mooi.” Van Huêt en Smulders genoten van hun trouwdag. “We hebben een leuk trouwfeestje gehad met mensen die dicht bij ons staan”, vertelt Van Huêt aan RTL Boulevard.
Het stel hield de bruiloft geheim en klein. “Met z’n drieën, met onze dochter erbij”, vertelt Smulders. Zij hield het niet droog. “Ik dacht: ik ga niet huilen, ik ga niet huilen. Maar dat was kansloos, ik moest heel hard huilen. Ik kon nog wel ja zeggen, gelukkig.”