×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Karin Bloemen weer op de been na operatie

3.08.2018 -

Karin Bloemen heeft voorzichtig haar eerste stappen gezet na haar knieoperaties. De 58-jarige zangeres liep met krukken door Amsterdam.


'Ik ben blij!!! Eerste keer met krukken! Lopen met twee nieuwe knieën … het is een uitdaging, maar ben heel blij met deze vooruitgang!!', schreef Bloemen bij een foto van zichzelf op Facebook. Ze dankte ook haar arts en haar trainer en het BovenIJ ziekenhuis dat haar behandelde.

Karin werd een maand geleden geopereerd aan beide knieën, omdat ze versleten waren. Ze liet toen weten dat haar een jaar revalideren te wachten stond. 'Over een jaar loop ik weer. Nu heb ik vijf weken de tijd om mij goed voor te bereiden zodat ik eventueel kan staan met een stok.' Het lijkt er dus op dat het herstel boven verwachting verloopt.