×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Karin Bloemen gaat op de kilo’s letten

23.05.2018 -

Karin Bloemen heeft zich nooit echt druk gemaakt om haar lijn, maar gaat nu toch meer op de kilo's letten.


'Ik denk nooit van: 'O, mijn figuur'. Als ik dat had gehad, dan was ik ook niet zo mollig, zeg maar zwaar, geweest als ik nu ben. Maar ik merk dat het er met het ouder worden minder makkelijk af gaat. Ik ga deze zomer zeker een poging wagen om daar beter op te letten. Er staat een week sapvasten op het programma en ik ga een aantal kleine verslavingen de deur uitwerken. Zoals chocolade met karamel en zeezout. Daar kun je me echt voor wakker bellen, heel erg, maar ik word daar zó gelukkig van', aldus de zangeres en comédienne in een ochtendkrant.

Om het komende seizoen fit op het toneel te kunnen staan, gaat Bloemen in de periode dat ze schrijft aan haar nieuwe onewomanshow Souvenirs aan de slag met haar gezondheid.

'Als je een beetje leuk oud wilt worden, moet je gewoon op je gezondheid letten door goed te eten, genoeg slaap te pakken en je rustmomenten te nemen door bijvoorbeeld mindfullness. De zomer is daar voor mij bij uitstek het geschikte moment voor, want ik moet zorgen dat de batterij wordt opgeladen voor het komende theaterseizoen', besluit Karin.